Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Klocka går +2min i ett läge

Diskussion i 'Diskussion' startad av Sten, 1 februari 2016.

 1. Sten
  Trådstartare

  Sten Stadsbo

  Inlägg:
  485
  Från:
  Ostrobothnia
  Som rubriken lyder så går en av mina klockor ca +2min/dygn, men endast då den är "dial down". Kom på detta av en slump då jag var inne hos urmakaren i andra ärenden. Jag bad honom testa klockan i "maskinen-som-jag-inte-kommer-på-vad-den-heter". Där visade den +102 om jag inte minns fel, min urmakare trodde att det var "maskinen" och klockan som inte kom överens, så vi diskuterade inte saken desto mera.
  Här hemma har jag nu testat klockan och kan konstatera att den faktiskt ligger på ca +2min/dag då urtavlan är ner. I övrigt går den enligt specs.
  Vad kan detta bero på? Om det är till någon hjälp så är det ett ETA-urverk.
   
 2. Forsberg

  Forsberg Borgare

  Inlägg:
  519
  Från:
  Stockholm
  Ingen bra förklaring.. Min skx saktar sig massor om den ligger med tavlan nedåt..
   
 3. M.U

  M.U Biskop

  Inlägg:
  1.545
  Finns någon gammal rolex modell om hur klockan beter sig i olika lägen (om man vill att den ska sakta in lite eller öka lite över natten så lägger man den på ett visst sett.) Men dock handlar det inte om 2min/dygn. Mitt tips är att antingen göra på det jobbiga sättet: Gå tillbaka och be dom kolla det och förklara ditt problem eller det lätta: lägga den på något annat sätt över natten ;)
   
Mårtenssons ur Brookfield