Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Läderarmband materialval

Diskussion i 'Diskussion' startad av Tarkovski, 12 januari 2015.

 1. Tarkovski
  Trådstartare

  Tarkovski Bonde

  Inlägg:
  80
  Från:
  Sovjetunionen
  Hej!
  Jag hade tänkt byta armband på min Citizien. Det nuvarande, rättare sagt originalet om man ska vara petnoga, armbandet är av svart Genuine Leather, som jag förstått rätt är "läder" av lägre kvalitet, som matchar dåligt med mitt bälte, som är av koläder. Jag har kollat runt lite, främst hos Urtid som har armband från RIOS och där har de två armband under Classic som jag har tittat mest på, det ena av sadelläder, Arizona, och det andra av lammskinn, Cashmere (http://www.urtid.com/armband/rios-1931/rios-classic). Är det någon skillnad mellan dessa två material och vad innebär egentligen sadelläder? Och naturligtvis är jag öppen för andra alternativ.
   
 2. slimjim

  slimjim Rösten från Bro

  Inlägg:
  5.155

  Hej. Sitter inte på några djupare kunskaper ang olika typer och vad de kallas, samt vad som är bättre eller sämre. Har dock själv använt armband från Rios och generellt kan jag säga att de levererar bra band.
  Vill även slå ett slag för Hirsch som även de har många väldigt trevliga stronkar!
  http://www.klockia.se/klockor-1/hirsch-klockarmband.html

  Välkommen till Klocksnack!
   
Mårtenssons ur Brookfield