Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

Löst sittande verk...

Diskussion i 'Diskussion' startad av Rholm, 8 mars 2013.

 1. Rholm
  Trådstartare

  Rholm Friends of KS

  Inlägg:
  440
  Godkväll amigos...

  Skulle behöva lite råd och kunskap. Har en dykare där verket sitter löst, det märks när jag skruvar ut kronan och ska ställa tiden. Är det "bara" att öppna uret och fästa det där det tydligen inte har fästs eller kan det vara något större knas...? Tänkte oavsett ta hjälp av en urmakare men undrar bara vad problemet kan vara.....

  Mvh
   
 2. China

  China Guest

  Svårt att säga, verket kan vara fäst med skruvar eller en enkel plastring. I vilket fall så är det inte bra att verket sitter löst, och en urmakare fixar det utan problem.
   
 3. Aron

  Aron Stadsbo

  Inlägg:
  243
  Från:
  Borås
  Vad är det för nån klocka undrar man ju först? Är et nånting dyrbart, antingen ekonomiskt eller känslomässigt? Om inte så är det en ganska enkel match att öppna upp och kolla själv som det skrevs ovan om det sitter fast med skruv eller platsring.
   
 4. Rholm
  Trådstartare

  Rholm Friends of KS

  Inlägg:
  440
  Tack för svar....misstänkte att det inte är en stor historia att fixa, tänkte styra mina väg till urmakarn i veckan.....Kände mig lite besviken när den kom igår och behövde nog bara lite uppmärksamhet..:)
  Och återkommer med bild.

  Mvh
   
Mårtenssons ur Brookfield