Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Laga quartz edox från 80-90 talet. Nymans UR... suck...

Diskussion i 'Diskussion' startad av K-S, 11 juni 2013.

 1. K-S
  Trådstartare

  K-S Biskop

  Inlägg:
  1.523
  Har övertagit en two tone edox delfin schweizisk kvartsare från 80 tidigt 90 kanske, var lämnar man in den enklast och till bästa pris samt kunnande i sthlm? Den har högt affektionsvärde och vill därav få den lagad, batteribytet fixade nämligen inte biffen....

  Nymans låååånga servicetider gör mig just nu lite matt.... dessutom lovade de kraftigt rabatterad nästa service efter att min förra AP fick sig en liten ding på boetten i transporten till eller från västerås under en helservice på 9000:-, hela 15% fick jag... suck... den servicenivån är jag just nu inte nöjd med.... Men men det är bara att betala och se glad ut antar jag....


  Hoppas ni har en bra kväll gott folk, sköna dagar är det i vilket fall just nu!

  Mvh

  K-S.
   
Mårtenssons ur Brookfield