Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Lagonda vintagedykare

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Mykeys, 16 november 2014.

 1. Mykeys
  Trådstartare

  Mykeys Borgare

  Inlägg:
  681
  Från:
  Malmö
  Säljer denna Lagonda Profundus quartz dykare med cool inbyggd djupmätare i glaset. Klockan ska vara vattentät till 200m men är inte trycktestad av mig. Den skruvade kronan låser som den ska och den håller tiden riktigt bra. Den har gått ca. +2s totalt den senaste veckan. Datumet slår över som det ska och quickset fungerar. Boetten är tillverkad av MRP SA och är i mycket fint skick med tanke på dess ålder. Lysmassan på index och visare har gulnat snyggt och är helt matchande. Vridringen är "uni-directional" och har distinkta och sköna klick. Klockan mäter ca.40mm och har 20mm luggar. Vid snabb och smidig affär ingår ett Hong Kong tropic som passar utmärkt på klockan.

  Pris: 1500kr inklusive vanlig brevfrakt i Sverige.

  Ser helst ren försäljning men roliga byten är alltid av intresse. Retur inom 48hr om klockan avsevärt avviker från beskrivning och bilder, på min bekostnad. PMa vid bytesförslag eller frågor.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Peppe, Grafton, yonsson och 6 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps