Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Landkrabbe klockorna är envisa och bortskämda!

Diskussion i 'Diskussion' startad av Chuck, 27 november 2014.

 1. Chuck
  Trådstartare

  Chuck Friends of KS

  Inlägg:
  4.976
  Efter en månad med min "dressklocka" Grand Seiko SBGX059 10BAR WR måste jag säga att det var mer jobb att äga än jag trodde. Som ett barn eller djur som behöver omvårdnad dygnet runt som tex:

  1. Duscha varmt med mig varje morgon är uteslutet så dagliga tvätten uteblir. Istället blir det kärleksfull tidskrävande puts med microduk och lite vatten 1ggr vecka.

  2. Dings, nicks och repor är inte lika kul som på en dykare vilket gör att man måste planera sina dagliga moves. Var rädd om ögonstenen med andra ord.

  3. Klockan vill inte sova med mig då den saknar Lume. Av varje kväll och på varje morgon.


  Att leva med dykare är ju lättare men längtar faktiskt nu efter en manuell dressklocka, jag tror jag börjar fatta poängen med andra kategorier än bara dykarur.

  Tack KS!

  [​IMG]
   
Mårtenssons ur Brookfield