Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

LIMES 1Tausend vs H2O ORCA?

Diskussion i 'Diskussion' startad av JoeMix, 2 september 2015.

Taggar:
 1. JoeMix
  Trådstartare

  JoeMix Torpare

  Inlägg:
  10
  Hej,

  Som helt ny i detta forum kanske jag staller konstiga frågor. Jag har ägt ett antal klockor med 100m WR, de har alla mer eller mindre falerat att vara vattentäta t.o.m. vid bad (utan att dyka ska tilläggas).
  Nu vill jag ha ett bra automatiskt ur som tål en hel del vatten. Efter lite sökande har jag fastnat för LIMES 1Tausend Automaticmed Sellita SW200-1 I Top grade eller H2O ORCA med ETA 2892-A2 standard grade.
  Dela gärna med er av era erfarenheter och tankar.
   
 2. Sgt Hal

  Sgt Hal Bonde

  Inlägg:
  95
  Från:
  Skåne
  I min klocklåda ligger en Limes 1Tausend GMT från tiden då det satt ett ETA 2893-2. Väldigt bra finnish på boett och urtavla tycker jag. Har dock haft en issue och det är lysmassan på kl12 som på mitt exemplar, eller om det är alla i batchen vet jag inte, sticker upp en aningen för högt varvid GMT-visaren en gång per dygn gick i lysmassan och lyftes upp och av sin axel efter några månader. Min lokala urmakare plockade av visaren, böjde en liten liten led på visaren och nu tickar den på finfint.

  Denna klockan är den jag trivs bäst i fält med, när jag vandrar, paddlar etc. Dessutom är den tacksam med många olika sorters band. Allt från olika gummi till Nato i olika färger.
   
 3. Aquaracer2

  Aquaracer2 Groda

  Inlägg:
  10.439
  Från:
  Skärgården
  Limes är coolt...
   
Mårtenssons ur Brookfield