Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

"Liten" paketöppning.

Diskussion i 'Diskussion' startad av Beastie, 19 juli 2013.

 1. Beastie
  Trådstartare

  Beastie Mr Cowbell

  Ok jag vilseledde lite i topic, tråden handlar om nyinkommet men det blir ingen paketöppning för jag bara slet upp lådan i morse när dhl bankade på dörren.

  Var för "liten" då, undrar ni? Jo jag har nämligen gjort en liten resa från 45/44mm klockornas land till det mer beskedliga 36-40mm området. Dissar inte större klockor men just nu är det inte det som gäller här. Har sökt efter en bra beater ett tag, snöade in på cwc dykare men gillade inte fasta bandstift, hade tidigare en seiko skx007 som jag gillade men störde mig på kronan som grävde sig in i handleden. Sökandet gick vidare och det kändes som om det var helt kört, hittade inget som föll mig helt i smaken. Då helt plötsligt såg jag en tråd här på forumet som fick mig att börja titta lite på hemsida från Singapore. Där hittades en bra beater som passade in på: billig men bra, schysst/respekterat märke, inte för stor. [​IMG][​IMG]

  Seiko skx013. 38mm diameter. Känns först som väldigt liten även jämfört med 40mm klockor men efter nån timme på armen tycker jag bara att den är stenhård! Och den "gräver" inte som storebror skx007 gör. Tycker den påminner om nått typ vintage militärt stuk.
  Detta blir klockan för alla hård, smutsiga och våta jobb framöver.
  Glad sommar!
   
  Sond och exxpert gillar detta.
 2. gruby

  gruby Friends of KS

  Inlägg:
  2.191
  Grattis!! Och glad sommar på dig med!
   
 3. jabla

  jabla Förgöraren

  Inlägg:
  22.064
  Från:
  Helsingborg
  Grattis! Hoppas ni får en fin sommar ihop.
   
Mårtenssons ur Brookfield