Laddar...
Nymans Ur 1851

Johannesens
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Märken som stödjer efterhandsmodifiering

Diskussion i 'Lifestyle' startad av Jakobb, 27 augusti 2015.

 1. Jakobb
  Trådstartare

  Jakobb Friends of KS

  Inlägg:
  2.089
  Att tex Rolex eller Patek Philippe för den delen skulle stödja entusiaster som modifierar sina klockor är ganska otänkbart. Och lite trist. Men det finns massa stora märken inom andra branscher som gör det, tex Porsche som i videon nedan dokumenterar en entusiastträff i London. Magnus Walker som intervjuas är förövrigt en av kanske världens mest kända entusiaster och modifierare av modellen 911 från Porsche.

  Vilka fler märken finns det som stödjer entusiaster och efterhandsmodifiering?

   
 2. OBRKV

  OBRKV Stadsbo

  Inlägg:
  425
  Från:
  Stockholm
  Vet inte om Lamborghini riktigt stödjer mod, men grabbarna i Tokyo verkar ju trixa en del med dem. Skulle aldrig funka i Sverige, men ser man dessa i Tokyo är det helt sjukt ballt!