Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Mårtenssons vs Bergströms

Diskussion i 'Diskussion' startad av Tome, 5 april 2014.

 1. Tome
  Trådstartare

  Tome Stadsbo

  Inlägg:
  243
  Försökte hitta länken med recensioner av olika handlare men gav upp och kör en separat. Här är min senaste upplevelse som jag vill dela med mig av:

  Köpte en Superocean Steelfish av Mårtenssons i Halmstad sommaren 2012. Tyckte redan vid köpet att det inte var 100% centrering av vridring och siffror/markeringar kl 12. När jag påpekade det tyckte Mårtenssons att "det är inget att oroa sig för, det är inom felmarginalen". Nu ledsnade jag iaf till slut och lämnade in den för några veckor sen till Bergströms i Uppsala när jag ändå var där i ett annat ärende. Dom tog in den och ombesörjde hela ärendet utan att tveka trots att jag köpt den hos en annan AD, och det kostade mig ingenting(har ju också avhandlats i andra länkar, men hittar inte dom heller).
  Svaret jag fick idag var att fjädern innanför vridringen var sned och Breitling bytte den, gjorde rent, samt trycktestade klockan - allt på garantin. Det berodde troligen på att klockan fått en smäll. Då blir man ju lite fundersam när jag köpt den helt ny av en AD och felcentreringen (som berodde på den sneda fjädern) fanns redan vid köpet. Gissa vem jag kommer att ta min business till i framtiden...

  Vill därmed ge Bergströms Ur 5 breitlings av 5 möjliga och Mårtenssons Ur 1 överkryssad breitling!
   
  willbur gillar detta.
 2. B1884

  B1884 Biskop

  Inlägg:
  3.053
  Från:
  Göteborg
 3. Tome
  Trådstartare

  Tome Stadsbo

  Inlägg:
  243
  Tack! La in texten där. Undrar nu om jag kan radera denna länk...?
   
Mårtenssons ur Brookfield