Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

När drömmar bara var drömmar så är det skönt att ha köpt

Diskussion i 'Diskussion' startad av Rivalen, 7 april 2013.

 1. Rivalen
  Trådstartare

  Rivalen Friends of KS

  Inlägg:
  1.523
  ... av rätt säljare!

  Har drömt om att köpa en Speedmaster Broad Arrow 1957 reedition länge - bästa varianten på en "moon-watch" tyckte jag. Kollade många bilder och gjorde till slut slag i saken och gjorde upp med en Ks&TTT-are. När den kom hem så vart den inte som jag hoppats. Klockan var i gott skick och höll tiden perfekt, men intrycket var inte som förväntat. Mina förväntningars fel troligen - och det som skulle bli min finaste klocka. Någon 3594.50 blir det inte.

  Då är det tur att man valt en bra säljare som från början sa "det viktigaste är att du blir nöjd". En hedersman är du Micke aka "Bomier" och tack för att du gjorde allt så rätt och enkelt för mig! :D Cheers!
   
Mårtenssons ur Brookfield