Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sista chansen att rösta! Röstningen stänger 23:59 idag.

Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

När kommer nästa uppdatering av suben?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Lapo Elkann, 15 augusti 2015.

 1. Lapo Elkann
  Trådstartare

  Lapo Elkann Stadsbo

  Inlägg:
  324
  Från:
  Vettet
  Hur ofta uppdaterar Rolex sina modeller? 3135 verket som sitter i suben har ju nästan 8år på nacken. Kommer det en ny version av suben inom något år? Om man skall köpa ett nytt ur finns det då någon anledning att invänta ett nytt verk eller är det vansinne? Kan det vara så att ett nytt verk presenteras redan i mars 2016? Gissar att nya verk först hamnar i guld/TT modellerna och kommer i SS varianten året därpå, stämmer det? Förstår att ingen vet när nästa uppdatering sker men någon här borde ha en bra uppfattning om detta.
   
 2. Magnlar

  Magnlar Friends of KS

  Inlägg:
  2.036
  Från:
  Stockholm
  3135 har funnits sedan 1988.
   
 3. Apansson

  Apansson Torpare

  Inlägg:
  7.410
  Från:
  förorten
  Ingen vet, men med tanke på att de gjorde en del sköna uppdateringar iom DD40 som nytt verk som ska vara +/-2s per dygn samt de keramiska inläggen i länkarna så bör ju rimligtvis ambitionen vara att få in det i samtliga modeller tids nog.

  Jag tror dock inte det sker nästa år om det inte är så att de bestämmer sig för att släppa sub i en ny färg eller med någon ny detalj, känns högst tveksamt att de uppdaterar i den gamla modellen. Ja, det har gjorts förut, men det är lite viktigare med aggressiv marknadsföring idag, även för Rolex, så jag tror att en ny modell/något nytt i detaljerna på utsidan också är att vänta först.
   
Mårtenssons ur Brookfield