Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

någon med tillgång till CAD/CNC..?

Diskussion i 'Hemslöjd, modd och fix' startad av Måberg, 30 juni 2016.

 1. Måberg
  Trådstartare

  Måberg Borgare

  Inlägg:
  560
  Från:
  Sverige
  God afton!

  Jo fick en tanke när jag låg och inte kunde somna inatt... Har en Omega dynamic som ju har en lite udda lösning på fäste för länk/band. Det är en "ring" (se bifogad bild) som hålls fast under boettlocket så att säga och den tar bara speciella typer av band och länkar.

  Min tanke var då "hur svårt kan det vara att rita en egen variant på den där ringen i CAD och sedan fräsa en version med riktiga 20mm luggar och hål...?".

  Problemet är då bara att jag inte längre har CAD på min dator eller tillgång till en fräs... Så därför tänkte jag höra om någon här har möjlighet och lust till detta? Gärna runt Göteborg.

  Väl mött, Måberg :)
   

  Bifogade filer:

  Holmqvist gillar detta.