Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Någon som hört talas om TWCO?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Degnell, 4 juni 2016.

 1. Degnell
  Trådstartare

  Degnell Bonde

  Inlägg:
  129
  Från:
  Torshälla
  Hejsan! Var igår/natt ute och vätskade upp lite efter en varm sommardag. Ute på krogen sprang jag på en mycket trevlig engelsman vars klocka hade fångat mitt intresse. Det visade sig att vi delade kärleken till armbandsur och vi kände och klämde lite på varandras klockor, han på min Oris Aquis deep blue och jag på hans TWCO Sea Resceu Diver på oranget gummi. Vännerna jag var ute med tyckte såklart detta var ett högst märkligt beteende hur två människor som knappt hunnit presentera sig för varandra så snabbt kan sjunka in i en diskussion om något så basalt som klockor(lite som att prata om vädret i deras ögon). Sanningen att säga var mina sinnen förmodligen lite avtrubbade efter några öl i kvällssolen, men när jag vaknade idag så var TWCO-klockan nästan det första jag kom att tänka på. Någon som hört talas om märket? Jag kan tycka att det är lite kul med en klocka som ingen hört talas om, men är det ingen här som känner till det kanske det inte är värt att känna till. Att jag ska leta ett originalgummi till min Aquis står iaf helt klart, det skapade helt klart ett ha-begär hos mig.
   
 2. M.U

  M.U Biskop

  Inlägg:
  1.547
  Inget jag hört talas om, men lite bilder hade varit trevligt :)
   
 3. Anders Forsberg

  Anders Forsberg Borgare

  Inlägg:
  775
  Från:
  Malmö
 4. Degnell
  Trådstartare

  Degnell Bonde

  Inlägg:
  129
  Från:
  Torshälla
 5. corbendallasx

  corbendallasx Friends of KS

  Inlägg:
  395
  Från:
  Malmö
  Verkar vara som vilket "mikromärke" som helst.
  Den stora frågan är väl varför man ska betala dubbelt så mycket för TWCO jämfört med Armida och andra mikromärken som brukar hålla sig runt 500 dollarssträcket?
  Gummiarmbandet ser riktigt snyggt ut.
   
Mårtenssons ur Brookfield