Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Någon som handlat från Uhrwerk 31 ?

Diskussion i 'Diskussion' startad av samanamel, 2 februari 2014.

 1. samanamel
  Trådstartare

  samanamel Torpare

  Inlägg:
  11
  Hej allesammans!
  Som rubriken säger, har någon erfarenheter från Uhrwerk 31 (www.uhrwerk31.de) ?
  Osäker på om jag postade detta på rätt ställe, tacksam för svar!

  Ciao
  Saman
   
 2. puonti

  puonti Friends of KS

  Inlägg:
  1.742
  Från:
  Borås
  Har varit i kontakt med honom för ett år sedan när jag ville köpa en äldre Sub, var i princip i hamn med affären när han (Sasa Vidovic) propsade på att jag skulle betala till hans bankkonto istället för Paypal (som vi kom överens om från början) med motiveringen att det var säkrare för mig som köpare... Han ville väl slippa avgifterna. Drog mig ur affären oavsett efter det, kändes inte helt rätt. Har alltså ingen mer erfarenhet än så, hjälper väl föga tyvärr. Ganska bra omdöme på eBay dock så det är säkert en OK handlare. Tror han har en fysisk butik i Hamburg.
   
 3. samanamel
  Trådstartare

  samanamel Torpare

  Inlägg:
  11
  Hmm okej, känns ytterst oklart måste jag säga! Men tack, ingen annan som har lite info att bjuda på?
   
 4. samanamel
  Trådstartare

  samanamel Torpare

  Inlägg:
  11
 5. samanamel
  Trådstartare

  samanamel Torpare

  Inlägg:
  11
 6. Snutti

  Snutti Bonde

  Inlägg:
  56
  Från:
  Stockholm
  Någon som har någon mer erfarenhet av denna?
   
 7. Gavve

  Gavve Greven

  Inlägg:
  3.442
 8. rillesnille

  rillesnille Borgare

  Inlägg:
  811
  Från:
  Norrort
  Skrev till denna ang. en 16570 och en 14060. Skrev lite frågor om amplitud/gångavvikelse och frågade om han kunde ge någon rabbatt på priset(förhandlingsbas stod det ju tänkte jag), så jag frågade om 10% off skulle vara OK. Tänkte att han kunde komma med motbud om det var för lågt.
  Han svarade bara:
  "I am NOT interested. Regards " typ.... Snyggt jobbat av en handlare, suck...
   
  SSL gillar detta.
 9. Double E

  Double E Torpare

  Inlägg:
  7
  Från:
  Malmö
  Rätt gammal tråd, jag vet, men skadar kanske inte att ge lite klarhet i ämnet :)

  Köpte hem en Rolex i veckan från Uhrwerk31 då jag hittade honom via Chrono24. Såg att priset var under 'förhandlingsbasis' vilket jag tolkade som att frakten på €55 kan kanske ingå. Snabb kontakt, snabb betalning (jag insisterade på att använda PayPal för att ha skydd som köpare) och jag var hela tiden tydlig i kommunikationen att jag kommer skicka tillbaka klockan om det visar sig vara något 'konstigt' med den. 3 dagar senare knackade UPS-killen på dörren och jag tog emot klockan, väldigt säkert paketerat! :) Han gick med på att betala frakten. Allt såg bra ut och jag fick till och med inner- & ytterbox i riktigt bra skick. Kunde dock inte sova gott förrän jag hade ett riktigt äkthetsintyg från AD. Visserligen fick jag ett äkthetsintyg från Uhrwerk31, men vad innebär det? Utöver klocka och box så fanns inte mycket mer. Inga papper, Garantikort etc. från Rolex alltså. Tog med mig klockan till Bergströms Ur i Malmö, lämnade in den, hämtade den dagen efter (idag!) med ett rejält äkthetsintyg i handen som gör att jag nu kan sova gott om nätterna då mitt första Rolex-köp någonsin visade sig vara en lyckad sådan. :D

  Jag mailade Sasa Vidovic, som driver Uhrwerk31, och frågade ifall han vill att jag lämnar bra kundrecension eller feedback på något sätt. Han svarade kort: "No need, just doing my job".

  Long Story Short: Uhrwerk31 och Sasa bör ses som en 'good guy'! Hittar ni något ni gillar hos honom, tveka inte över äkthet.

  //Double E
   
  rillesnille, ScubaKing och leben gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield