Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Någon som handlat ifrån

Diskussion i 'Diskussion' startad av M74, 30 september 2012.

 1. M74
  Trådstartare

  M74 Bonde

  Inlägg:
  124
  Tjena

  Är det någon som har handlat ifrån http://www.compraventarelojes.com. Har hittat en dinka där som föll mig i smaken. I så fall dela gärna med er av era erfarenheter.

  /Mathias
   
 2. Jomppe

  Jomppe Bonde

  Inlägg:
  144
  Från:
  Knivsta
  Jepp,

  köpte en Omega AT Quartz från dem. Smidig affär och bra skick på klockan. Det var dock inte med några extra länkbitar och länken var kortad. Jag hade inte frågat om detta bör väl tilläggas och det kanske man ska göra, men jag tycker nog att en 100% seriös handlare ska informera om en sån sak... Klockan var en gåva till min sambo och på henne passar länken perfekt så jag har inte orkat ta tag i att fixa nya.
   
Mårtenssons ur Brookfield