Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Nivada - Brukbar automatisk vintagedykare

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 24 augusti 2014.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Friends of KS

  Inlägg:
  8.662
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig klockförvaring (klockrulle alt. winder, för flera ur.), och/eller stållänkar (allt av intresse) 18-20 mm., och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), och/eller 18-20 mm ljusare/medel brunt vintageaktigt läder i bruksskick, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Tillfälle att plocka upp en fin ovanlig automatisk Nivada vintagedykare, som faktiskt går att använda utan att vara orolig för vatten! 20 atm och ETA-verk. Perfekt storlek på ca 40 mm exkl. den skruvade kronan, har badat med den utan problem. Allt fungerar som det ska och den håller tiden inom ca +-25 s./dygn. Ingen servicehistorik och inga tillbehör! Kommer på den helt ok passande vikta no-name länken med extra länkbitar, viklås med säkerhetsclasp, eller på ett svart skönt Tropicliknande gummi. Bra bruksskick med en hel del mysig patina här och där. Går bl.a. säkert att polera upp det tjocka kupade plexit med den tuffa integrerade datumbubblan, som syns som skuggor på vissa bilder.

  Önskar 2500 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och klockan finns i Stockholm. Priset kan naturligtvis diskuteras något, om du är trevlig, snabb och smidig. Annars gäller först till kvarn som vanligt, och referenser finns bl.a. här http://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
  vonbahr och Kettil gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps