Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Ny teknik för smartklockor

Diskussion i 'Diskussion' startad av viqs, 2 mars 2015.

 1. viqs
  Trådstartare

  viqs Bonde

  Inlägg:
  63
 2. Lowe92

  Lowe92 Bonde

  Inlägg:
  144
  Tycker intrycket man får är att klockan enbart kommer mäta aktiviteter etc och skicka till mobilen och inte ha en skärm alls? Det finns ju redan flera sorters fitness-armband med den funktionen så ser inte poängen riktigt.
  Rätta mig gärna om jag har förstått fel.
   
 3. nissehult

  nissehult Friends of KS

  Inlägg:
  3.247
  Jo, men samtidigt så kan ju användaren byta bort sitt aktivitetsband och sin parfymklocka mot en hyfsad snygg klocka som har båda funktionerna i en. När sedan samma aktivitetsfunktionalitet sätts in i ett klockband så kan man uppgradera den hyfsat snygga klockan mot en trevlig mekanisk historia och fortfarande kunna mäta sin aktivitet. Win-win :)
   
 4. Lowe92

  Lowe92 Bonde

  Inlägg:
  144
  Håller med dig om det du skriver men menade väl mer att funktionsarmband inte är riktigt samma sak som en SmartWatch. Känns som att en SmartWatch utan skärm inte är en smartwatch, iallafall tycker jag så.
   
 5. nissehult

  nissehult Friends of KS

  Inlägg:
  3.247
  Jo, jag förstår din argumentation. Frågan är ju vad är det som gör en "smart klocka" smart. Är det bara en skärm vi pratar om så skulle ju en LCD-klocka kunna klassificeras som "smart klocka", speciellt de med miniräknare. Eller den där G-Shock med BPM-räknare:  Det känns som en filosofisk diskussion som passar in i tråden http://klocksnack.se/threads/vad-är-en-klocka.28913/
   
Mårtenssons ur Brookfield