Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

omega electroquartz f8192hz

Diskussion i 'Vintage' startad av Nygren, 29 december 2015.

 1. Nygren
  Trådstartare

  Nygren Bonde

  Inlägg:
  115
  image.jpeg Hittade denna i mina gömmor. Köpte den på auktion för ca 10 år sedan och har hummat på sedan dess. Sedan batteriet gett upp har den dock legat oanvänd och jag ska nu byta batteri. Byter tyvärr inte datum, vilket verkar vara ett vanligt fel. Funkar i övrigt bra och höll tiden väl när den var igång. Får väl sägas vara patinerad. Vet inte om armbandet är original. Har dock ett Omegaspänne. Funderar på att börja använda den. Eller kanske försöka sälja. Vad säger ni kloka. Går den att sälja, eller kanske roligare att ha kvar?
   
  chrand, Aurum och rogart-63 gillar detta.
 2. rogart-63

  rogart-63 Biskop

  Inlägg:
  4.356
  Från:
  Vettet.
  Klart det går att sälja? Sen vet jag inte vad värdet är . Hade kontakt med en snubbe på WUS. Han hade en som han ville sälja. Hade annons ute där men fick ingen köpare . Kommer inte ihåg hur mycket han ville ha dock?
  Det är väl samma fel på dessa som på de flesta f300 . Plasten i datumringen är trasigt. Tips är att serva den innan den startas upp igen. Plastdelarna har en förmåga att leta sig ner i verket och förstöra verket . Vad vill du ha för den? Skicka PM ?
   
 3. Nygren
  Trådstartare

  Nygren Bonde

  Inlägg:
  115
  Tack för feedback. Sälja är absolut ett alternativ. Har dock ingen aning om pris. Google ger inte så mycket vettigt. PMa gärna ungefär var du vill hamna i pris