Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad omega seamaster 300 master co-axial

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av nn75, 24 mars 2016.

 1. nn75
  Trådstartare

  nn75 Bonde

  Inlägg:
  67
  OHPF:
  till salu: Omega seamaster 300 master co-axial, inköpt hos svensk urmakare dec 2015. Jag köpte till ett bondnato, vilket också är det som jag har använt. Har såklart länken oktå, men den har jag aldrig använt. Natobandet har spår av användning på en del av spännet, relaterat till deskdiving. I övrigt inga spår av användning på själva klockan. På bilden ses en vit prick, men det är en spegelreflex och inget annat. Annars kommer en del andra accessoarer med som jag fick vid köpet. Alla boxar och cert finns såklart, likt kvitton. skickar även med ett resetui. Pris i affär för klockan: 52000kr. Mitt pris: 38000kr, 36000, 32000. Om köpare inte finner att den motsvarar beskrivningen ovan, så går ju klockan i retur, såklart. (glömde det i förra annonsen.) Köpare står för frakten. tack för annonsplatsen. omega.jpeg
  DSCN1248.JPG
   
  Senast ändrad: 26 april 2016
  Airman, rillesnille, Chuck och 3 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps