Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sista chansen att rösta! Röstningen stänger 23:59 idag.

Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Omega Seamaster Polaris

Diskussion i 'Diskussion' startad av Odd, 20 februari 2016.

 1. Odd
  Trådstartare

  Odd Torpare

  Inlägg:
  2
  Från:
  Stockholm
  Tänkte väcka liv i mitt klockintresse! En gammal önskedröm har varit att äga en Omega Seamaster Polaris, som jag nu tänkte önska mig av familjen i 50-års present. Det än nånting med just Polaris jag fastnat för, kan inte förklara exakt vad. Jag kan tänka mig flera av modellerna, antingen titan/guld eller stål/guld, analog eller digital kronograf, både 32 mm och 41 mm kronografen. Skulle gärna veta lite mer om klockans historia, t.ex. mellan vilka år modellen tillverkades. Finns några svagheter jag bör vara uppmärksam på? Jag har noterat att guldet trillat av på några av länkarna som sitter på OS-modellen från 1988 - är det nåt som hänt på fler länkar? Klipper in bilder på två vackra Polaris-modeller (bland alla andra) som jag kan tänka mig.
  Omega titan.jpg
  Omega cronograf.jpg
   
  Icaras och Margarinkungen gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield