Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Oris Aquis Deep Blue -15

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Degnell, 3 juli 2016.

 1. Degnell
  Trådstartare

  Degnell Bonde

  Inlägg:
  129
  Från:
  Torshälla
  Hej!
  Jag har en Oris Aquis Deep Blue uttagen från svensk AD för exakt ett år sedan idag. Klockan har en svart keramisk bezell och en blå tavla som dansar otroligt livfullt i solens strålar. Boetten mäter 43mm exklusive krona och kommer på en länk med borstade mittbitar och polerade länkbitar på sidorna, kortad för att passa min handled på 17,5 cm, länkbitar som kortats medkommer givetvis och klockan säljs som full-set med box, instruktionsbok och garantikort. Så vitt jag kan förstå så ska garantin kunna utökas till 3 år via Oris hemsida, vilket isf skulle innebära att två års garanti återstår. Klockan är i mina ögon i väldigt gott skick och har burits med försiktighet och använts som finklocka trots att det egentligen är en riktig beater! Hade tänkt mig 11.000:- skickat, alternativt f2f i lilla Torshälla. Betalning via Swish. Ingen retur då klockan fortfarande är under garanti och nytt är på väg in. Önskas fler bilder går det givetvis att ordna, har försökt ta bilderna så ofördelaktigt som möjligt i direkt solljus och det är främst lite hairlines på de polerade ytorna och spännet som finns. image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpg
   

  Bifogade filer:

  • image.jpg
   image.jpg
   Filstorlek:
   161,3 KB
   Visningar:
   12
  Anatta&Watashi, Makkanxd och Bikinigubben gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps