Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Oris Divers Date *såld på blocket för 6500*

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Västbo, 19 september 2014.

 1. Västbo
  Trådstartare

  Västbo Torpare

  Inlägg:
  34
  Ett styck Oris Divers Date till salu. Använt men helt OK skick, någon repa i vridringen och hairlines på länk och spänne men inga djupare jack. Jag känner inte till någon servicehistorik, men klockan är från 2011 och den går fint så något akut behov tycker jag inte föreligger. Box och cert medföljer även ett inköpskvitto från något asiatiskt land.

  Pris 6000:- eller delbetalning mot Rolex i stål, Winchester 1894 i 357/44 mag, kikarsikte av tyskt märke, jaktarrende inom 10 mil från Stockholm som sträcker sig över säsongen 2015-16, kompletta hjul till en Klx450r. Andra bytesförslag är också välkomna, prova.

  Jag föredrar f2f i Stockholm, annars kan den skickas mot tillägg. Returätt (inom 24h) på köparens bekostnad om beskrivning ej stämmer, gäller ej vid f2f. Jag har bara handlat grejer här på forumet så några säljreferenser har jag ej.

  Fler bilder kan såklart tas.

  image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
   
  abckstrm, Sommarkatten och Maximilian gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps