Kaplans Auktioner Erikson Urhandel
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Tillbakadragen Oris Williams F1 Kronograf svart PVD, med nytt originalband på köpet!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Joakim C, 2 mars 2016.

Taggar:
 1. Joakim C
  Trådstartare

  Joakim C AT-ST driver

  Inlägg:
  1.027
  - En riktigt "fläskig" kronograf, hela 44 mm utan krona, väger 148 gram. Sitter fantastiskt skönt på handleden med det fina länksystemet. Det finns inga papper, men en box medföljer. Boxen i slitet skick. Fabriksnya "oklippta" Original Oris ref, 4 27 01 gummiremmar ingår i köpet. (Värde omkring 1000kr). Oris tar $350 för remmarna med spänne, i detta fallet har jag lyckat köpa endast remmarna. Uret går jämnt och fint utan anmärkning. Alla kronograffuntioner likaså. Den mer ovanliga svarta modellen med en riktigt läcker karbonfibertavla. Som framgår av bilderna finns några repor på spännet och "Tachymeter" ringen. Safirglasen på båda sidor uret är felfria.

  Du har full returrätt om du inte är nöjd. Inga konstiga frågor om du vill returnera. Du får stå för returfrakten. Betalning sker via Paypal eller bankkonto. För referenser så finns jag på Tradera under säljare "joakimc" där jag sålt sedan 2001.

  Önskar du fler bilder kan jag ordna det.

  Pris: 8.000 SEK.

  Handled_0009.jpg Oris-F1-komplett.jpg Tavla_0392.jpg Oris-gummiband_2075.jpg Oris-Williams-F1-verk.jpg