BluesmanV8
Rolex
1 dl Colemans senapspulver.
1 matsked, starkt Ungerskt paprikapulver.
Salt och peppar efter behag.
1/2 dl. rödvin.
1-2 matskedar vatten.
1/2 till 1 dl. grädde.
2 stora, finhackade, ej pressade!, vitlöksklyftor.
Rör försiktigt. Späd med mera grädde till önskad konsistens.
Denna senap får flintisar som jag att gosvettas på skulten!
Skall stå i kylskåp 24 timmar för att smakerna skall gifta sig.
Njuut!
1 matsked, starkt Ungerskt paprikapulver.
Salt och peppar efter behag.
1/2 dl. rödvin.
1-2 matskedar vatten.
1/2 till 1 dl. grädde.
2 stora, finhackade, ej pressade!, vitlöksklyftor.
Rör försiktigt. Späd med mera grädde till önskad konsistens.
Denna senap får flintisar som jag att gosvettas på skulten!
Skall stå i kylskåp 24 timmar för att smakerna skall gifta sig.
Njuut!