Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad OT: Oanvänd Samsung Galaxy Tab 4 7'' 8 GB

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av mruhr, 22 oktober 2014.

 1. mruhr
  Trådstartare

  mruhr Borgare

  Inlägg:
  776
  Från:
  Storstan
  Hej,

  Då jag fått en Galaxy Tab mer än vad jag själv har behov för tänkte jag sälja denna vidare här på KS och kanske på så sätt finansiera en lott i Rolex lotteriet eller början på nästa klockinköp ;) Har själv två stycken som jag använder dagligen och tycker att det är ett grymt bra format, den glider ner i en lite större ficka och är en trevlig bekantskap på bussen och flyget.

  Som rubriken säger så handlar det om 8 GB Wifi versionen och förpackningen är obruten, minnet går som på i princip alla Samsung devices att utöka med externt minneskort.

  Priset är 1 000 riksdaler. Ingen bytesrätt då den är helt oanvänd. Allra helst en F2F affär, jag finns i central Stockholm (ett stenkast från Engströms...)


  20141020_065115.jpg 20141020_065057.jpg
   
Sjöö Sandström Royal Straps