Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Bra kött! En servett runt och ta dem som de är?
Gött. Vad lagar du åt frugan?
Ja huuuuu! Vad ere för ena snickar-uschlingar ni har däruppe?Vackert melerat kött!
Dock bör du täta fogen mellan bänkskivan och kakelväggen, till vänster om rödtjutspavan.
Ja huuuuu! Vad ere för ena snickar-uschlingar ni har däruppe?
Åt du inte Entrecote igår??? I så fall borde detta segla upp till en riktigt bra helg för dig..
Köpt upp mig på en grym samling high end kött
Stora frågan är väl vad du steker dem i?
Det är faktiskt ganska svårt att få tag i riktigt bra kött i Sverige. De kan vara bra på många sätt med vad gäller smak är det otroligt svårt. Att kossorna mådde bra och att köttet är mört klarar snart varenda ICA. Men smaken klarar inte ens de bästa butikena regelbundet. Så det är bara att gratulera dubbelt..
Glömde säga att det ser förbannat gott ut!Vad är det för årgång på Amaronen…?
Vad är det för årgång på Amaronen…?
Bra val, gammalt kött suger!
Jag har gjort mig själv besviken genom att jaga lägsta pris. Här betalade jag 300 kr kg för hängmörat och det är en nästan överjordisk njutning.