Laddar...
Nymans Ur 1851

Johannesens
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

OT: Yodel-paket, någon med erfarenhet? (Timegrapher)

Diskussion i 'Lifestyle' startad av Kassörn, 27 oktober 2014.

 1. Hallå KS!

  Jag beställde förra tisdagen (21:a), en timegrapher från en engelsk återförsäljare på Ebay. Klockan skickades sedan med Yodel (myyodel.co.uk), där det sedan 14:21 den 22a stått att paketet är "Dispatched for international export.". Sedan dess har jag inte hört något.

  Yodel verkar köra ut med kurir i UK, men jag hittar absolut ingen information om vem som hanterar försändelsen i Sverige, och hur den körs ut (bud / avi). Därför har jag inget sätt att veta om jag måste vara hemma för att motta paketet och isf när jag måste vara hemma.

  Jag pratade med deras kundtjänst idag för 5p minuten + utlandstaxa :mad:, och de visste inte vem som tog hand om det i Sverige, men la ut en förfrågan då det var konstigt att inget hänt på 5 dagar.

  TL;DR Är det någon som haft erfarenhet av Yodel förut och vet hur det levereras, eller kan hjälpa mig med annan information?

  Tack så mycket KS!