Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Passarounden lever och frodas

Diskussion i 'Diskussion' startad av Eric Jajjamensan P, 13 september 2012.

 1. Eric Jajjamensan P
  Trådstartare

  Eric Jajjamensan P Sektledare

  Inlägg:
  1.991
  Från:
  Spexeryd
  Hallå gott folk. Ovanpå allt annat som är kul med forumet just nu så kan jag säga att det är en ära att hålla i pinnen för Passarounden. Större intresse än någonsin. Inget gnäll och inget tjafs. Det känns som om den nya vinden som kom med ett nytt friskt forum håller i sig. Vi har rekordet på 38 intresseanmälningar på NYTT. Vi har 24 stycken på VINTAGE vilket givetvis är extra kul. Iom att några är anmälda på båda så räknar vi ändå in över 50 intresseanmälningar för denna roliga tradition.
  Så vi är givetvis extra pumpade att göra detta bättre än någonsin. Eder undertecknad ska svälja den lilla värdighet han har och hora ihop till det mest dignande prisbord vi haft hittills. Det är ett löfte.

  Jag har ett litet önskemål. Tråkigt nog så verkar politiken från TTT:s sida vara att stänga dörren och konsekvent ta bort alla trådar som innehåller Klocksnack. Känner ni folk som skulle vilja vara med som inte hittat hit. Ta isf kontakt med dem och kolla intresset. Jag saknar framför allt på VINTAGE delen en del gamla griniga mögelgubbar som kanske missar att få uppleva PASSAROUNDEN de alltid gnällt om men aldrig orkat hålla i själva.

  Många tack till er tappra som är med i år igen.
  Heja, heja, heja
   
Mårtenssons ur Brookfield