Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

PO fråga, help please!

Diskussion i 'Diskussion' startad av Ricrob, 8 september 2012.

 1. Ricrob
  Trådstartare

  Ricrob Friherre

  Inlägg:
  6.246
  Jag letar PO XL med orange bezel, det hoppas jag att ingen har missat!;) Missade däremot gjorde jag den som kom ut på blocket häromdagen, som jag ringde som nr 2 på.. Surt!

  Jag har däremot fått ett riktigt fint erbjudande gällande en likadan, fast med svart bezel och röda nuffror och nu till frågan; Är det samma tavla på de två? Jag har surfat runt och hittat sidor som säljer tavlor passande till just dessa två modeller men jag kan fan inte släppa att siffrorna ser rödare ut på den med svart ring, och orangeare på den med orange ring, eller?! Min tanke är nämligen att köpa den och sedan köpa en orange bezel och byta, men det kommer ju se örnigt ut om det är för röda siffror.. Nästa fråga är om ngn har tips på var man köper en original bezel billigast och smidigast? Ofrei, är de något att ha? Det är de som hänvisar samma tavla till båda modellerna.

  Tack på förhand!

  //Ricrob
   
 2. Denke

  Denke Drottning Kristina Admin

  Inlägg:
  12.154
  Från:
  Stockholm
  Kan egentligen bara svara på om Ofrei är bra...de är de. Men jag skulle kika på Cousins UK också. Då är det inom EU...
   
 3. Ricrob
  Trådstartare

  Ricrob Friherre

  Inlägg:
  6.246
  Tack för det Denke! Har nu kollat upp allting och det ser ut att kunna bli bra! Allt utom en sak, kan inte riktigt köpa säljaren och han bor i Skåne, vad f*n gör man...? Är det möjligtvis ngn här, som har lite referenser, som bor i närheten av Hässleholm och vill/kan hjälpa mig?

  //Ricrob
   
Mårtenssons ur Brookfield