Laddar...
Delicate Vintage Johannesens
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Portfölj och plånbok/korthållare i brunt skinn (22/11 prisbump)

Diskussion i 'Lifestyle Köp & Sälj' startad av Threeone, 8 oktober 2016.

 1. Threeone
  Trådstartare

  Threeone Torpare

  Inlägg:
  12
  Välanvänd portfölj och korthållare båda i brunt skinn. Gott skick med fin patina efter flera års tjänstgöring på affärsresor världen över. Köpare betalar eventuell frakt, retur inom 24h om beskrivning inte stämmer. Finns på Kungsholmen i Stockholm.

  Briefcase.JPG
  Mörkbrun/oxblod (inte riktigt lika röd i verkligheten som på bilden) portfölj med mässingsdetaljer, två stora fack invändigt, ett dokumentfack med dragkedja, två ytterfack och rem för att fästa på handtaget till kabinväskan. Alla dragkedjor fungerar, så även låset till vilket nyckel medföljer. Ena ringen för att fästa axelband har försvunnit – men det gör inte så mycket för axelbandet är också borta. Okänd tillverkare.
  Pris: 300kr 500kr SÅLD

  Cardholder.JPG
  Korthållare med sex kortplatser – två på varje sida samt en i mitten. Ursprungligen mellanbrun men har mörknat snyggt. Tillverkare: Tiger of Sweden.
  Pris: 200kr SÅLD
   
  Senast ändrad: 30 november 2016 kl 09:41