Laddar...
Erikson Urhandel

Problem med forumets basfunktioner

Diskussion i 'Diskussion' startad av BluesmanV8, 17 juni 2015.

  1. BluesmanV8
    Trådstartare

    BluesmanV8 X-Wing Pilot

    Inlägg:
    2.477
    Är det bara jag som har en väldig seghet i forumet?
    Svårt att öppna trådar, ladda upp bilder direkt från datorn mm.
    Upplever inte detta på andra sidor på nätet.
    Har ingen adblock eller dylikt.
     
  2. Guskleto

    Guskleto Tie Fighter pilot

    Inlägg:
    4.356
    Från:
    The sky
    SBK? För mig fungerar forumet kalas sedan uppdateringen (med undantag för alla lättkränkta personer).
     
    Beastie gillar detta.
  3. JayJay

    JayJay X-Wing Pilot

    Inlägg:
    2.410
    Har upplevt samma sak som TS. Antingen går det svinsnabbt eller toksegt. Har utgått från att det är @daviden som fortsatt trolla i kulisserna.
     
  4. snoozarn

    snoozarn Tie Fighter pilot

    Inlägg:
    4.815
    Från:
    Stockholm
    Kommer inte alls in via datorn. Via mobilen fungerar det utan problem.
     
    Rozzy gillar detta.
  5. KenKun

    KenKun Tie Fighter pilot

    För mig flyter det på riktigt bra :)
     
  6. Donkii

    Donkii Boushh

    Inlägg:
    10.516
    Från:
    Östersund
    Flertalet internetleverantörer och webbhotell drabbades igår av en omfattande DDOS attack vilket har medfört stora driftstörningar för de allra flesta. Tror problemet har legat där snarare än KS som plattform.

    Starta om router och webbläsare då lagrad DNS-data kan spöka.
     
    Kim gillar detta.
  7. wayne

    wayne Tie Fighter pilot

    Inlägg:
    3.826
    Segt i går funkar bra nu. Galaxy Tab S
     
  8. Smulan

    Smulan X-Wing Pilot

    Inlägg:
    1.826
    Från:
    Stadsholmen
    Kan inte ladda upp bilder idag.
    (har testat omstart)
     
    Senast ändrad: 17 juni 2015
  9. Donkii

    Donkii Boushh

    Inlägg:
    10.516
    Från:
    Östersund
    Jag kan ladda upp bilder precis som alla andra, konstigt det här.
     
  10. WatchIT

    WatchIT Y-Wing pilot

    Inlägg:
    521
    Har Warp speed på MacBook air men får logga in mig på mobilen ett par ggr även fast jag klickar i att den ska komma ihåg min login (händer inte på PC/Mac...speeden är dock god även där så tumme upp ändå och bra jobb teamet....
     
  11. daviden

    daviden Admin Admin

    Inlägg:
    9.287
    Från:
    Malmö
    Har skrivit på lite andra ställen, skriver även här.
    Klocksnack fungerar utmärkt, det infrastrukturen runt omkring som inte fungerar lika bra. T.ex. ser man på driftstatus-sidan att det är ett öppet ärende om nätverksproblem: http://cnstatus.com

    Detta är inget jag kan göra något åt, tyvärr. Vi får sitta stilla i båten tills problemet är löst.
     
    ChazzReinhold och jabla gillar detta.
  12. Rivalen

    Rivalen X-Wing Pilot

    Inlägg:
    1.566
    Nu gick proppen ur. Win 7 64 bit IE, inte kunnat göra nåt sedan igår. Hoppas det håller i sig.

    13:37 Fortfarande blixtsnabbt. Bättre än någonsin efter uppdateringen till 3.0.
     
    Senast ändrad: 17 juni 2015
  13. Rozzy

    Rozzy E-3PO

    Inlägg:
    5.241
    Från:
    Stockholm
    Upplever exakt samma sak.
     
  14. Donkii

    Donkii Boushh

    Inlägg:
    10.516
    Från:
    Östersund
    Blir det någon förändring om du delar nät via mobilen och besöker sidan via datorn?
     
  15. Rivalen

    Rivalen X-Wing Pilot

    Inlägg:
    1.566
    Rozzy, vad har du för grejer när det inte funkar?

    För mig - från helstopp (blev inloggad, sedan ingen funktion) till nu bättre än någonsin. IE10. Har inte Daviden skruvat på något, så skulle det vra kul att förstå varför.
     
  16. Magnlar

    Magnlar X-Wing Pilot

    Inlägg:
    2.060
    Från:
    Stockholm
    Båda dator och mobil funkar perfekt idag... Igår var det bara mobilen som funkade klanderfritt..
     
  17. daviden

    daviden Admin Admin

    Inlägg:
    9.287
    Från:
    Malmö
    ...återupprepar mig. Felet har alltså inte legat på Klocksnack, utan nätet i sig.
    idag kl 10:07
     
Mårtenssons ur Brookfield