Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Rätta till den felaktiga beskrivningen på Köp och Sälj

Diskussion i 'Diskussion' startad av marw, 25 september 2015.

 1. marw
  Trådstartare

  marw Stadsbo

  Inlägg:
  273
  Från:
  Stockholm
  Det slog mig att vi saknat en tråd för att rätta till en felaktig beskrivning på Köp och Sälj. Eller har jag missat den? Vi har tråden den minst prisvärda klockan som fyller sin funktion och ibland snarare handlar om just felaktig beskrivning som så klart påverkar priset. En felaktig beskrivning tycker jag oftast är mer problematisk än ett för högt satt pris. Du kanske känner att jag borde börja men ta för all del möjligheten att bli först med att rätta till en felaktig beskrivning.
   
 2. Hugii

  Hugii Biskop

  Inlägg:
  1.655
  Jag brukade PMa säljaren och påpeka :)
   
 3. marw
  Trådstartare

  marw Stadsbo

  Inlägg:
  273
  Från:
  Stockholm
  Det är ju utmärkt om du bevakar alla annonser i realtid samt upptäcker alla fel och alla säljare direkt ändrar efter ditt omedelbara påpekande. Dock ser ju inte verkligheten ut så därav denna tråd.
   
Mårtenssons ur Brookfield