Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Recensioner & Köpguider

Diskussion i 'Recensioner & Köpguider' startad av Denke, 13 juni 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Denke
  Trådstartare

  Denke Drottning Kristina Admin

  Inlägg:
  12.242
  Från:
  Stockholm
  Recensioner & Köpguider

  Denna forumkategori är öppen för trådar med recensioner (du recenserar en klocka subjektivt utifrån dina upplevelser och intryck) och köpguider (du ger dina bästa köptips gällande en specifik tillverkare eller modell). Självklart kan diskussioner etc förekomma i en recension eller köpguide.

  Vill du starta frågetrådar av typen "Vilken klocka ska jag köpa...", "Är NN bra klockor?" och liknande så hänvisas du till den forumets vanliga diskussionsdel. Om du trots dessa enkla riktlinjer postar en dylik tråd i Recensioner & Köpguider kommer den att flyttas till Diskussion.


  Top notch! :)
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.