Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Rolex 114060

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Uffe, 9 december 2014.

 1. Uffe
  Trådstartare

  Uffe Biskop

  Inlägg:
  2.164
  Säljer nu denna Rolex 114060 från mars 2013. Köpt hos timetowatch.dk för drygt ett år sedan. Fullset så klart, med boxar, papper och cert. Jag har använt den flitigt, så den kommer även med ett års normala bruksspår, ytliga bandbytarmärken, ett litet rivmärke på claspen, och småkrafs/swirls på länk och boettens ena blankpolerade sida. Detta går naturligtvis att polera bort om så önskas. I övrigt är klockan i riktigt fint skick. Glas, bezel, bandhorn ser grymma ut. En fantastisk klocka! Välbyggd och mångsidig. En klassiker. Vacker som få :) 43 000 kr är priset. Den här gången vill jag helst köra f2f i Göteborg. Ingen retur om vi ses f2f.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Palenkovich, Kakob, Roffe och 7 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps