Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Rolex Datejust 1603

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av ngstrm, 15 december 2014.

 1. ngstrm
  Trådstartare

  ngstrm Friends of KS

  Inlägg:
  115
  Dags att göra plats i lådan, så klockan som gjorde att jag gick ner mig i Rolex träsket får vandra vidare. Kom till mig via en bytesaffär här på forumet. Det rör sig alltså om en Datejust 1603 från tidigt 60-tal. Tror till och med serienumret daterar den till 1960 för att vara exakt. Klockan kommer på vikt jubilee länk med 555 slutlänkar. Bra stretch i länken för sin ålder. Pie-pan tavla med ovanliga svärdvisare och mycket ovanlig glasring.

  Klockan är i fint skick för sin ålder, men självklart är det en hel del märken och hairlines på boetten. Tavlan är i bra skick, men det finns ett skavmärke vid skarven mellan 12-13. Detta är inget som syns på normalt betraktningsavstånd. Lume-dotsen är intakta men visarna verkar ha förlorat sitt lume-material. Den går +10 per dygn men det får väl antas godkänt för en så gammal Rolex.

  Skickar gärna mer bilder om så önskas. Tänkte mig ett pris på 15000 kr, swishat, skickat, klart. Alternativt ses i Stockholm för affär. Retur inom 24h om klockan avviker markant från bilderna eller vad jag beskrivit ovan, men endast om klockan skickas, och i så fall tillbaka i samma skick. Byten beaktas så klart!

  Dom få referenser jag lyckats samla på mig hittar ni här: http://klocksnack.se/threads/ngstrm.29208/

  Tack för titten!

  FullSizeRender-2.jpg FullSizeRender.jpg FullSizeRender-4.jpg FullSizeRender-1.jpg FullSizeRender-3.jpg FullSizeRender5.jpg
   
  calzone, poormans, theargonaut och 2 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps