Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Säljes/Bytes Rolex King Midas - Åter till Rolex SA

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Aurum, 9 september 2014.

 1. Aurum
  Trådstartare

  Aurum Gubbsnygg

  Inlägg:
  12.405
  Allt har sin tid...

  Andra generationens Midas nyservad av Rolex själva (Rolex Service Center Rolex SA) till en nätt summa av 23 500 kr. Tyngsta gulduret när den lanserades och skall enligt vissa källor vara designad av Gerald Genta vilket jag finner sannolikt. Uret passar handleder upp till ca 180 mm. Boetten är 5 mm! tjock och ca 27 mm som bredast. Bredden kan tyckas lite liten men då länken är integrerad och bred som den är kan man inte jämföra detta måttet runda ur. Det är inget litet frökenur. Kommer med två extra länkbitar och servicepapper, ingen box eller cert. Lägger ut den nu som den är med ett litet chipp på safirglaset men kommer annars skicka ned den till RSC för byte av glaset på garantin.

  Läs mer här:
  http://klocksnack.se/threads/dagens-klocka-av-aurum-söndag-v-5.3496/

  IMG_1401.JPG IMG_1390.JPG IMG_1404.JPG IMG_1406.JPG IMG_1388.JPG

  Pris: 75 000 skr eller högsta bud. Kan i vissa enstaka fall ta inbyte. Vid seriöst intresse eller köp kan vi mötas upp vid lämplig ort, utgår dock från Skåne. Tre dagars returrätt om objektet ej är som beskrivet. Returen godkänns endast om objektet är i samma skick som när det skickades från mig
   
  daviden, Norrlänningen, morrism och 66 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps