Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Rolex Oyster Perpetual 1002 med två(!) jubileelänkar + tillbehör

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Erik Brink, 24 september 2016.

 1. Erik Brink
  Trådstartare

  Erik Brink Bonde

  Inlägg:
  172
  Från:
  Kungsbacka
  IMG_0022.JPG IMG_0023.JPG IMG_0024.JPG IMG_0025.JPG IMG_0005.JPG IMG_0007.JPG IMG_0026.JPG IMG_0029.JPG IMG_0030.JPG IMG_0011.JPG IMG_0012.JPG IMG_0013.JPG IMG_0014.JPG

  Vintage Rolex Oyster Perpetual med USA Jubileelänk och tillbehör

  Serie. 1550878
  Ref. 1002
  34mm ex. krona

  Pris: 20000kr + frakt, verkar det hutlöst får du höra av dig med ett förslag ;)

  Fin vintage Rolex med 62510H Jubileelänk med 574B endlinks. Länken är i magiskt skick och mycket tight enligt nya bilder.

  Kommer även med länk från amerikanska marknaden som är rasslig och claspen är lite dålig på ena sidan(se bild), den går att stänga, men sitter alltså sämre på ena sidan.

  Klockan är i fint skick enligt bilderna.

  Jag har ingen servicehistorik mer än att en service är gjord -94. Enligt förra ägaren ska dock service vara gjort efter detta, men som sagt ingen dokumentation på det.

  Tidshållningen är god, när jag mätte den med hjälp av Toolwatch fick jag avvikelsen till ca +10. Inga garantier kan dock lämnas på gången.

  Klockan kommer med box (ej original), USA Jubileelänk med omärkta endlinks, Rolex hangtag, Rolex ankare, Rolex Oyster instruktion, Rolexbroschyr med Rolexhållare till den samt ett kort från Goldsmiths på service.

  Byten är alltid intressant, hör av dig med vad du har så kan vi säkert komma fram till något bra. Speciellt intressant med Tudor Black Bay, Omega Kronografer, Tudor Day-Date och vintageklockor i allmänhet :)

  Säljer även en vintage IWC ett byte mot en vintage Omega Kronograf med 321 eller 861 kan vara intressant med både IWC och Rolex som inbyte beroende på skick.

  Tack för att du läst och tack till KS :)
   
  Senast ändrad: 3 oktober 2016
  Stroboman, jhellstrom, Pauledward och 6 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps