Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Rolex service i närheten av Göteborg

Diskussion i 'Diskussion' startad av walle77, 2 februari 2014.

 1. walle77
  Trådstartare

  walle77 Borgare

  Inlägg:
  680
  Hej!

  Har funderat på det här angående service av Rolex i närheten Göteborg. Är det Bergströms som gäller?
  Vet att det finns andra alternativ som exempelvis Infinitum, Jälmers ur i Borås men undrar lite hur det är med originaldelar osv när det inte är AD.. Ni kanske har koll på detta? :) Kan man lita på att servicen blir rätt gjord även om det inte är en AD som utför servicen?

  Vet inte hur prisskillnaden ser ut men kan tänka mig att Bergströms ligger snäppet upp jämfört med ovan nämnda och vill egentligen bara höra om det är värt skillnaden, antar att det är fler som har gått och funderat på samma sak. Har ni tips på andra ställen på västkusten som utför service av rolex så dela gärna med er!

  Trevlig kväll!
   
Mårtenssons ur Brookfield