Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Rolex Submariner 14060M COSC

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Jaggis, 16 juli 2016.

 1. Jaggis
  Trådstartare

  Jaggis Who dares wins!

  Inlägg:
  3.346
  Från:
  Stockholm
  Fullset med boxar, böcker och certifikat. D-serie vilket innebär att den är tillverkad någon gång mellan 2005-2007. Uttagen hos AD 2010. I princip legat orörd mellan 2010-2015. Klockan är totalt använd i max lite drygt ett år. En tidigare ägare innan mig. Tätningsservice utförd hos Rob Engström sommaren 2015. Dokumentation finns. Inget behov av service enligt urmakaren då tätningsservicen utfördes. Klockan är i superfint skick men bruksspår finns. Bl.a. en liten liten ding på höger nedre bandhorn samt en liten repa på sidan av samma bandhorn (se bild). Har försökt att göra den så stor och tydlig på bild som möjligt även om den i själva verket knappt märks. Rubber B med vanligt spänne (inköpt på Nymans Ur för 2500kr) medföljer. OBS! En länkbit tycks saknas.

  Pris: 46000kr inkl. värdefrakt. Finns i Stockholm. Har massor med referenser. Ingen retur således det inte gjorts upp om innan avslutad affär. Säljer endast till någon som kan påvisa referenser i sin goodguy-tråd alternativt om annan långvarig och välkänd forummedlem kan gå i god för dig.

  Intressanta byten: Gärna någon Grand Seiko quartz, Sjöö Sandström, Sinn. Try me!

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Senast ändrad: 19 juli 2016
  Jensab, Marikong, ollkli och 25 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps