Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

Avslutad Rolex Submariner 16610

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av n1tro, 31 augusti 2014.

 1. n1tro
  Trådstartare

  n1tro Friends of KS

  Inlägg:
  433
  Hej!

  Söker en Rolex 16610 Submariner. Sitter någon på en sådan så är jag intresserad av ett prisförslag. Jag har även en Rolex Explorer I 214270 uttagen i augusti i år från Rob E i ett eminent skick som kan ingå som dellikvid om intresse finns för det uret, sätter bytesvärdet på den till SEK 37000. Kan dock köpa Submarinern separat också. Ute efter en rätt ny årgång.
  Vid köp av min 214270 får ni, vid mottagande av varan (om icke F2F-deal) inspektera den i två dagar. Det bör täcka ett ev AD besök om det skulle behövas :). Vid F2F ser jag gärna att affären stängs på plats.


  Är endast intresserad av en klocka i ett opolerat (dvs aldrig tidigare polerad) skick samt fullset. Jag finns i Stockholm. Kom igen nu :D Behöver min 16610. Har tjatat på en vän att sälja sin i snart 2 år. Tror inte det fungerar!

  Mvh n1tro
   
Sjöö Sandström Royal Straps