Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad ***Sänkt pris***Rolex Explorer 114270

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av PierreS, 22 juli 2014.

 1. PierreS
  Trådstartare

  PierreS Stadsbo

  Inlägg:
  330
  Då var det dags att sälja/byta Exp I:an
  Inköpt av mig över disk hos handlare när jag var i Hong Kong i februari i år. Kan tänka mig att byta mot Sub, Exp II, GMT + pengar från mitt håll för rätt objekt, kom med förslag :) Skicket + gång är viktigast! Box, papper etc är ett plus. Kan ev. tänka mig att byta mot billigare klocka + pengar åt mitt håll, kom med förslag men bli inte ledsen om du får ett nej!

  Klockan är en D-serie från 2006 utan lugholes. Den kommer på en ganska tajt oysterlänk, också den från 2006, med 12 länkbitar och solida ändlänkar. Dessvärre har jag inga tillbehör till den men den kommer i en liten grön tygpåse från Rob Engström, alltid något :)

  Den är i bra skick med endast lite tunna hairlines men inga hack/repor i glaset eller grova repor/dings på boetten eller länken.
  Vet tyvärr ingenting om servicehistoriken men den gick +2 sek/dygn när jag kollade den. Hade den inne hos Dr Watch för någon månad sen då den endast gick att dra upp för hand. Det visade sig att rotorn släppt vilket såklart är åtgärdat nu. I övrigt såg den bra ut invändigt enligt honom.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Pris: Bytesvärde 27k Säljes för 25k

  Klockan och jag finns normalt trakterna kring Västerås-Eskilstuna-Stockholm. Klockan kan självklart även skickas med postens assurerade frakt efter överenskommelse.

  Referenser finns både här och på grannforumet :)

  Lev väl!
   
  Kejsaren, Rookien och Fryken gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps