Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Säljes Såld: Zenith El primero

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Lembit Metsik, 16 augusti 2015.

 1. Lembit Metsik
  Trådstartare

  Lembit Metsik Torpare

  Inlägg:
  39
  Gör ett nytt försök med denna. Tycker att klockan talar rätt gott för sig själv men en inte helt oviktig detalj är hur sällan förekommande en kopia på detta märke är. Rätt gott att ha i bakhuvudet. Det är en unik klocka. Fredagspris: 32 K.

  Edit: Finns några hairlines på övre vänstra bandhornet, annars är den som ny.

  Edit nummer två: Bilden knäppt idag. Klockan köptes för ganska exakt ett år sen. Orginalbandet medföljer så klart men sitter som synes på svart Hirsch i nuläget.

  Edit nummer tre: En sak som kan vara av intresse är att jag skickat klockan på ett garantiärende ungefär en månad efter inköp. Klockan stannade helt plötsligt utan någon för mig rimlig orsak. Vet inte exakt vad som hade hänt men den har i alla fall fungerat perfekt efter det.

  Edit nummer fyra (20151002): Hade en köpare och var överens om allting men det gick tyvärr inte att genomföra. Det hade ingenting med min specifika klocka att göra utan det var annat som ställde till det. Alla som skrivit tidigare är alltså välkommen att återkomma. Hinner inte svara på varje PM.

  IMG_22901.jpg

  Returpolicy: om den ej stämmer mot beskrivning: 24 h vid distansköp. Ingen vid f2f. Vid retur ska klockans skick vara oförändrat. Kan tänka mig att mötas i Stockholm om affär är väldigt nära förestående.
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 2 oktober 2015
  DG_STHLM, Gummo, Gunvald och 16 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps