Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Second hand-klocka har ny krona. Något att tänka på?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Krabbeluring, 26 juli 2016.

 1. Krabbeluring
  Trådstartare

  Krabbeluring Bonde

  Inlägg:
  52
  Hej!

  Jag funderar på att köpa en ny klocka och har hittat en trevlig Hamilton Khaki Automatic till ett rimligt pris. Problemet är att jag inte vet så mycket om klockor, och säljaren skriver att den har en ny krona, och är i "excellent running condition". Säljaren skriver dock vidare att de "don't offer time accuracy."

  Är det en varningsklocka att de bytt krona? Vad innebär egentligen excellent running condition - men att de inte kan garantera att klockan går i tid? Det sistnämnda gissar jag har att göra med att de är ett företag som säljer, och de har för många klockor för att hålla reda på om de håller tid.

  Något annat jag bör tänka på med klockor av den här typen?

  Tack på förhand!
   
 2. Anti

  Anti Stadsbo

  Inlägg:
  399
  Från:
  08
  Räkna in i priset att den kanske behöver en service för X antal tusen så blir du inte besviken :) Om dom inte har några papper att visa upp som visar att service är gjord, utgå alltid från att den behöver servas.
   
  JohnDoe gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield