Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Seiko Olympic Chronograph 7T59

Diskussion i 'Diskussion' startad av Ma55Acr3, 4 augusti 2014.

 1. Ma55Acr3
  Trådstartare

  Ma55Acr3 Torpare

  Inlägg:
  12
  Hej!
  Jag funderar på att själv byta ut glaset på min Seiko Olympic Chronograph 7T59-7A20. Är det någon som vet vilka dimensioner glaset ska vara?
   
 2. Exxet

  Exxet Borgare

  Inlägg:
  558
  Nästan omöjligt att säga, om du ska byta det själv så är det bästa att plocka ur glaset och mäta (diam. o tjocklek) först öppna boetten, ta ur verket, bort med vridringen, sedan kan du trycka ur glaset infrån, brukar sitta en tunn packning runt glaset, kolla att den är okej, brukar vara lätt att paja vid ditsättning, rekomenderar en glaspress till det jobbet, brukar hänvisa till den här firman för div. prylar: https://www.cousinsuk.com/

  Om det är en engångsföretelse så kanske det är bättre att gå till den lokala urmakaren, skulle räkna med 500-800:- för jobbet inkl glas, beroende på mineral lr safirglas.

  Ev. intressant sida: http://www.chezrossi.net/seiko7t59/index.html
   
Mårtenssons ur Brookfield