Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

OHPF Seiko SKX007

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av AdamST, 7 oktober 2014.

 1. AdamST
  Trådstartare

  AdamST Biskop

  Inlägg:
  3.992
  Från:
  Stockholm
  Hejsan! Nu är det dags att sälja min SKX då annat ligger i min framtid och min AT klipper all tid på handen. Den är I mycket bra skick, den har dock vissa repor på
  boetten efter vanligt användande. Dessa har jag försökt få med på bild 2. Några få märken efter byte av band finns men det är inget som stör. Glaset är helt felfritt och bezelen hittar jag inga fel på. Säljes på läderband med medföljande orginalgummi, ett extra Natoband samt boxen den kom i.


  Priset är 1000kr+frakt men jag är öppen för att röra på priset vid en snabb affär. Vid prutning ingen retur, annars kan den som köper skicka tillbaka klockan i samma skick den kom inom 24h om det är något som inte stämmer med beskrivningen. Betalning endast över swish. image.jpg
  image.jpg

  image.jpg image.jpg image.jpg
   
  marconimotet gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps