Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Seiko SNZH59 Dykare PRISBUMP

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Bikinigubben, 17 januari 2016.

 1. Bikinigubben
  Trådstartare

  Bikinigubben Borgare

  Inlägg:
  767
  Hej, nu är det dags för mig att sälja denna klockan för att finansiera andra klockköp. Klockan köptes i augusti i år, tillverkad i ett svart stål som ger en ganska "rå" look, dock bidrar de polerade mittlänkarna till en ändå relativt dressad lock för ett dykarur. Finns även möjlighet till att modda dessa, kända mods är Fifty Fathoms.

  Info: Verket är ett 7S36, klockan har fortat sig runt 5-10 sekunder per dag men går förmodligen att rucka för den händiga. 43mm i diameter och ungefär 12mm hög. Vattentät till 100m, fungerar bra att bada med osv. Det finns en liten repa på glaset vid ”Automatic”-texten, syns bara i vissa vinklar, inte lika mycket som på bild. Utöver detta finns det några hairlines på länken.

  Slänger med ett matchande svart nato med PVD-behandling och resterande länkar. Priset sätter jag till 1250kr+frakt. Referenser finnes: http://klocksnack.se/threads/bikinigubben.42346/
  image3.JPG
  image2.JPG
  image1.JPG
  fredag_00000.jpg
  Tack KS för annonsplats!
   
  Senast ändrad: 18 januari 2016
  Herr_Katt och spöketalban gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps