Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Säljes Seiko SQ 8223-5130 - Sista kompis pris!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av babanker, 6 januari 2014.

 1. babanker
  Trådstartare

  babanker Borgare

  Inlägg:
  752
  Från:
  F ks
  Hej,

  Insett att jag inte har råd att köpa billiga klockor fram och tillbaka om jag någonsin ska ha råd med min graal... Så, här kommer 3 klockor jag önskar bli av med, priset är inklusive frakt. Hämtar du upp klockan i Stockholm så drar vi av 100kr från listat pris.

  1. Seiko SKX009k på Jubilee, ej originalbox. Köpte klockan ny för 1 månad sedan, har använt den rätt flitigt och även bastat med den. Jag kan inte finna någon ding på klockan men det finns lite hairlines, speciellt på claspen.
  Pris: 1000kr (SÅLD)

  2. Seiko 8223-5130, kommer i en fin röd ask. På denna finns någon ding här och var och massa hairlines, plexit har också fått stryk. Trots detta är den riktigt fin må jag säga, finare i verkligheten än på bilderna. Guldfärgen är riktigt fin även nära claspen, det var bättre förr antar jag.
  Pris: 400kr Nytt pris: 350kr Sista pris 300;-

  3. Swatch Irony Chrono (OHPF)
  En klocka som varit med om väldigt mycket, plexig skulle behöva poleras alt. bytas, finns 1 rätt lång och djup repa. Metallbandet saknar ett stift och är mkt repigt, se bild. Klockan kommer med ett nytt Swatchband i läder. OBS. Behöver nytt batteri!
  Pris: 300kr SÅLD

  Seiko Quartz;
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]


  Välkommen att kladda i tråden om jag missat något väsentligt!

  Må väl,
  Philip
   
Sjöö Sandström Royal Straps