Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Sekonda - bra eller nja?

Diskussion i 'Vintage' startad av CuslonGodibb, 7 september 2014.

 1. CuslonGodibb
  Trådstartare

  CuslonGodibb Bonde

  Inlägg:
  94
  IMG_20140906_200913[1].jpg
  Den här klockan köpte jag för 40 kronor på ett urmakarloppis en gång för några år sedan. Klockan går men visarna sitter nog löst någonstans för minutvisaren vill gärna trilla ned till 6. Hade den haft lume hade den fått bli varjedagklocka! Något att ge service?

  / CuslonGodibb
   
  Fixoflex gillar detta.
 2. Fixoflex

  Fixoflex Friends of KS

  Inlägg:
  5.305
  Från:
  Småland
  Nja, Om du fråga mig är det alltid värt att serva en gammal klocka!:) Både Exacta och Sekonda var två märken som gick utomlands under rysk flagg. Det var oftast Poljot som gömde sig bakom märket sekonda. Allt hänger på hur mycket du brinner för klockan!

  Kul fynd!
   
 3. CuslonGodibb
  Trådstartare

  CuslonGodibb Bonde

  Inlägg:
  94
  Den kommentaren är klockren (no pun intended)! Den får hänga med, så klart, så kanske det blir en tur till urmakaren i framtiden. Jag prioriterar dock ett gäng väggur för tillfället, eftersom jag konstigt nog verkar vara en "OWG" när det gäller just armbandsur. Jag har för övrigt ett väggur av märket Exacta också.

  / CuslonGodibb
   
  Fixoflex gillar detta.