Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Semi OT: känslan för tavlor, möbler & husgeråd...?

Diskussion i 'Diskussion' startad av fredtiger, 8 februari 2014.

 1. fredtiger
  Trådstartare

  fredtiger Stadsbo

  Inlägg:
  485
  Vill mest ha stöd och bekräftelse på att jag inte är ensam om mina funderingar och eftersom det är lördag och min psykolog är ledig vänder jag mig till KS. Är jag ensam om denna dumsnåla klump i magen när frun ringer och "fyndat" designprylar...? Svaret blir ett lugnt och positivt "så roligt, klart du ska köpa...". Samtidigt skriker en del av hjärnan X tusenlappar för en begagnad stol... sedan svarar en annan del av hjärnan "hmm, vad är det nu en SERVICE av en klocka kostar....".

  Till syvene och sist är väl just detta tjusningen och styrkan med ett förhållande, att komplettera varandra. Nu kan jag ju faktiskt njuta av både trevliga klockor och ett

  (Nästa vecka är det jag som överraskar frun med en orginallänk till hennes Oyster Date, kanske tänker hon då "X tusen för ett klockarmband, det kunde jag ju fått en stol till för...:D).

  Trevlig helg på er alla KSare!
   
  jabla gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield